ЯКІСТЬ СИРОВИНИ – ЗАПОРУКА УСПІХУ ЗАВОДУ

Аналіз якості сировини та встановлення технологічного режиму на всіх його станціях - робота служби головного технолога на цукровому заводі. Опікується службою Олена Миколіївна Голуб.

У складі структури служби – дві лабораторії: сировинна, якою завідує Наталія Леонідівна Півень, та виробнича, якою завідує Наталія Василівна Гереш.

Найпершою ланкою, яка приймає цукровий буряк, важить, проводить аналізи і подає його на завод на переробку, є сировинна лабораторія. Вона працює безпосередньо на кагатному полі і спеціалізується на тому, що визначаю забрудненість буряка та його якість.

Беруть аналізи проміжного та визначають якість кінцевого продукту працівники виробничої лабораторії.

Досліджуючи сировину, продукт лаборантки доповідають про результати оператору певної ділянки. Якщо є порушення, доводиться втручатися в процес та усувати недоліки.

Завдяки злагодженій, відповідальній і високопрофесійній роботі всіх працівників  служби головного технолога, а водночас і за рахунок високотехнологічного обладнання виробляє цукор високої якості.